Uit het gastenboek

Terras onder de lindeboom

Uit ons gastenboek

14 juli 2023
We hebben volop meegenoten van deze prachtige plek. Het comfortabele gastenverblijf met het grote en heerlijke bed en de zachte regendouche. De heerlijke tuin met plekjes in de ochtendzon of juist die in de avond, met prachtige luchten. Onder de lindeboom op een ligbedje in de schaduw, de vogeltjes in de heg, de tortelende kippen met de trotse haan, het meditatieve rondje om het weiland met de stille plek bij de poel. Dat alles temidden van de uitgestrekte bossen en natuur van de Utrechtse Heuvelrug. 
Jos en Yvonne uit Den Haag
20 mei 2023
Bij de lectuur van alle terechte lofbetuigingen, neergeschreven in de logboeken van jullie droomverblijf, lezen we hoe ontvankelijk en minzaam jullie zijn. Jullie en jullie woonst behouden het verleden en de toekomst van deze landgoedhoeve. Bedankt voor wat jullie gerealiseerd hebben en voor wie jullie zijn.
Jes en Dree, Leuven BE 
7 mei 2023
We hebben zo ongelofelijk genoten in jullie heerlijke natuurhuisje! Heel veel dank voor de warme en hartelijke ontvangst. Zo fijn en alle alle details is gedacht, werkelijk prachtig gedaan en voor ons een heerlijke get-away, waar we ons nog vaak mee zullen verwennen. Deze prachtige omgeving, de rust, jullie gastvrijheid en het fantastische huis nemen wij mee als dierbare herinnering aan een onvergetelijk weekend.
Gerardina en Susanne 
10 april 2023
In the middle of the forest, the birds chirping all day long. Amazing location. We saw bunnies even jumping in the grass!Very nicely decorared, comfy. Spacious, with an eye for details! Exceeded expectations.
Alexandra

20 maart 2023
Wát een heerlijke plek op de Utrechtse Heuvelrug. En wat is het dan lekker om na een mooie dag in dít huisje terug te komen. Dank voor de hartelijke ontvangst en heerlijke dingen die klaar stonden. Wakker worden met alleen het geluid van vogeltjes is heerlijk, net als ontbijten aan de ronde tafel met prachtig uitzicht. De voorjaarsbloemen in de tuin zijn een mooie bonus. 
Niels en Ilse 

28 januari 2023
Een lange week in Maarsbergen, met als doel concentratie - is geen enkel probleem in jullie geweldige huisje. Alles was even fijn - van het bed, de badkamer, de bank tot en met het roodborstje voor de ramen. Veel dank.
Edward en Querijn

29 december 2022
Onze complimenten! Knap hoe jullie de voormalige wagenloods hebben omgebouwd tot een heerlijk gastenverblijf. Het is ruim, smaakvol ingericht en gezellig. En van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van jullie gastvrijheid, dank daarvoor.
Maarten & Nathalie

11 november 2022
Wat een heerlijk plekje hebben jullie hier! En wat fijn dat wij er een weekje van mochten meegenieten. Het gastenverblijf is bijzonder comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het is prachtig afgwewerkt en ingericht.Veel dank voor de goede verzorging en het gebruik van de fietsen. 
Erwin & Laura

19 september 2022
We sluiten ons helemaal aan bij al die lovende reacties, niets teveel gezegd. We hebben ons met warmte laten omhullen in dit liefdevolle verblijf, waar over elk detail is nagedacht. We voelden ons deze week op deze plek even verweven met de natuur, de geschiedenis en het erfgoed. We konden ons in het inpandige terras laven aan de zon, de mooie tuin en vogelgeluiden om ons heen. Even waanden we ons in een paradijs op aarde.
Piet en Wendy

19 augustus 2022
Wij hebben wederom genoten van jullie fijne vakantieverblijf. En vooral ook het gastvrouw- / gastheerschap van Ineke en Erik is geweldig, niets is teveel. Het ontbijt voor de eerste dag was overvloedig daar genoten we zelfs een paar dagen van. En bij aankomst was er iets lekkers voor bij de koffie en thee. We hebben heerlijk liggen lezen op de ligstoelen onder de lindeboom. Kortom als iemand twijfelt of ze hier naartoe zullen gaan: zeker doen het is ook een ideaal wandel/fiets gebied en in de omgeving veel te bezichtigen. Hartelijk dank!
Rudi en Diny

19 juli 2022
Jullie gastenverblijf is uniek, zowel qua opzet, ligging als verzorging. Jullie "gastheer/vrouwschap" is voorbeeld waardig, compliment! Wij komen zeker terug.
John en Laura 

10 July 2022
Thank you for the most wonderful stay in your beautiful home. We have loved every minute; you made us feel so welcome and completely at home.
THANK YOU!
Lizzel & Eric Winter

3 juni 2022
Wat een prachtig gastenverblijf, mooi gebouwd, handig ingedeeld en van alle gemakken voorzien, werkelijk aan alles is gedacht! En dan de omgeving: prachtige tuin, erf en landerijen bij de boerderij, alles zo mooi groen. Maar ook de Huvelrug, erg mooi en heerlijk om te fietsen. En last but not least: jullie zelf. Wat een gastvrijheid en hartelijkheid! 
Anne-Lous en Rob

6 mei 2022
Wat een onwaarschijnlijk fijne plek hebben jullie gemaakt. We zijn al in heel wat huisjes geweest maar dit komt met stip in onze top drie! En jullie gastvrijheid is helemaal hartverwarmend, we voelden ons zo welkom. Veel dank voor alles. We komen graag terug.
Emilieke en Jan 

29 april 2022
Wat een mooie, sfeervolle en rustige plek is Landgoedhoeve De Cruijvoort. Het verblijf in het gastenverblijf vonden we geweldig. Na het wandelen en fietsen konden we onze middagthee op het terras drinken, het buitengevoel vasthoudend, met trui en das! We hebben ons vermaakt met de lammetjes en hun moeders, met de haan en de kippen. Een bosuil gehoord en langs de bosrand reeën gespot. Veel vogels gehoord en gezien waaronder de Grote bonte specht. De Cruijvoort is een plaatje op zich, fijn dat we hier mochten zijn!
Terenia en Koos

16 maart 2022
Heerlijke plek tot in de puntjes verzorgd. De schuur is prachtig verbouwd met mooie materialen met alles erop en eraan. Een heerlijk bad en bed, fijne gashaard en ruime keuken met alle benodigdheden. Voor de eerste ochtend zelfs al ontbijt aanwezig! Prachtige plek met volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Fietsen aanwezig en voldoende privacy. Kortom, een heerlijke en luxe plek om bij te komen!
Jordi & Diede 

28 februari 2022
We hebben genoten van een heerlijk lang weekend op De Cruijvoort! Erg prettige ontvangst en leuk om te ontdekken dat we dezelfde passie delen! Het is hier werkelijk prachtig, wat mooi om hier te wonen  en voor ons om hier een weekendje te verblijven. Al zoveel verschillende vogels op het erf: kool- en pimpelmees, merel, grote bonte specht, kwikstaart, boomklever, roodborst, vink, .......Het gastenverblijf is hartstikke mooi opgeknapt en van alle gemakken voorzien. 
Marleen & Lennart

30 januari 2022
Alles is in jullie prachtige gastenverblijf aanwezig om er een heerlijke tijd te hebben. Jullie hebben er een heel mooi en superconfortabel verblijf van gemaakt! Ruim én knus. Met aandacht voor detail, praktisch, sfeervol en smaakvol ingericht. We hebben op de fiets eindeloos genoten van de prachtige omgeving. En wat is het dan heerlijk om thuis te komen, de haard aan te doen en te relaxen. Hartelijke ontvangst met lekkernijen voor de eerste avond en ochtend. Volstrekte privacy op een schitterend landgoed. Echt een aanrader!
Paul & Marijke

24 december 2021
Thank you so much for hospitality. We loved spending time ar your property while recovering from jetlag. he gust house is impeccable and the surrpunding very peaceful.
Greetings from Texas an Philippines, Philip, Mae Ann and Seneine

29 november 2021
We hebben een paar superfijne dagen gehad. Ondanks de kou en de regen hebben we het heel gezellig gehad. Jullie mooie gastenverblijf is warm, knus en van alle gemakken voorzien. Ook hebben we onwijs genoten van de rustige, natuurlijke omgeving. In de bossen ben je makkelijk dagen lang zoet. We voelden ons erg welkom.
Ramses en Lisa

4 oktober 2021
Dit is toch wel het mooiste huisje waar we ooit in hebben verbleven! Aan elk detail is gedacht. De ligging is ook nog eens geweldig. Wat een prachtige omgeving en natuur.
Richard en Marieke

3 september 2021
Wat hebben we ongelooflijk geboft dat wij deze week konden boeken! De beste keus die we ons konden wensen. Wat een prachtig landgoed, wat een fijn verblijf! Wat een allervriendelijkste ontvangst door een super gastvrouw en gastheer. 
Nico en Ieteke

23 augustus 2021
Ik heb genoten van mijn week bij jullie. Het prachtige terrein, de gezellige buitenboel en een vakantiehuis dat werkelijk van alle gemakken en luxes voorzien is. Zo compleet vind je het zelden! Bedankt voor de hartelijke ontvangst. De goed gevulde koelkast was een leuke verrassing.
Hartelijke groet, Karen

2 juli 2021
We hebben genoten van deze mooie week in jullie prachtige vakantiehuis, dat van alle gemakken voorzien is en zo lekker ruim ook. Een hele mooie inrichting. Een warm welkom op de Utrechtse Heuvelrug waar we heerlijk gefietst, gewandeld en uitgerust hebben. 
Jack en Ellen

25 juni 2021
De week is omgevlogen. Van de warme ontvangst tot de laatste tips hebben jullie je perfecte gastheer en gastvrouw getoond. Wij hebben genoten van de royale ruimte in dit vakantiehuis, waar sfeer en comfort hand in hand gaan. En fietsen in dit prachtige gebied blijft een groot genoegen.
Ferdinand en Paula

31 mei 2021
Heerlijk was het! Wat hebben we genoten van dit prachtige gastenverblijf, de fluitende vogels, het vele groen en de kipjes in de tuin. (we gaan ze missen) Dankjewel voor alle goede zorgen. Wij gaan weer helemaal opgeladen naar huis.
Harry & Margreet

20 mei 2021
We hebben een heerlijke week gehad in dit prachtige vakantiehuis. Het is nog mooier dan verwacht! Met liefde een aandacht opgebouwd. Super locatie met schitterende accommodatie. Heel luxe en comfortabel.
Koos en Ingrid

10 mei 2021
Wow!.....is het eerste woord wat bij ons opkomt. Wat een fantastische B&B! Even een opsomming: de ligging, de locatie, de inrichting, van alle gemakken voorzien, de omgeving. Jullie hebben hier heel veel energie en liefde ingestopt. Een prachtig op elkaar afgestemde inrichting. De gastvrijheid is in alles terug te zien, zowel binnen als buiten. We hebben enorm genoten. We komen graag terug.
Jac en Lia