Uit het gastenboek

Uit het gastenboek

20 maart 2023
Wát een heerlijke plek op de Utrechtse Heuvelrug. En wat is het dan lekker om na een mooie dag in dít huisje terug te komen. Dank voor de hartelijke ontvangst en heerlijke dingen die klaar stonden. Wakker worden met alleen het geluid van vogeltjes is heerlijk, net als ontbijten aan de ronde tafel met prachtig uitzicht. De voorjaarsbloemen in de tuin zijn een mooie bonus. We komen graag nog eens terug om te genieten van dit fijne huisje!
Niels en Ilse 

28 januari 2023
Een lange week in Maarsbergen, met als doel concentratie - is geen enkel probleem in jullie geweldige huisje. Alles was even fijn - van het bed, de badkamer, de bank tot en met het roodborstje voor de ramen. Veel dank.
Edward en Querijn

29 december 2022
Onze complimenten! Knap hoe jullie de voormalige wagenloods hebben omgebouwd tot een heerlijk gastenverblijf. Het is ruim, smaakvol ingericht en gezellig. En van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van jullie gastvrijheid, dank daarvoor. Nog vele jaren in goede gezondheid op jullie prachtige landgoedhoeve!
Maarten & Nathalie

11 november 2022
Wat een heerlijk plekje hebben jullie hier! En wat fijn dat wij er een weekje van mochten meegenieten. Het gastenverblijf is bijzonder comfortabel en van alle gemakken voorzin. Het is prachtig afgwewerkt en ingericht.Veel dank voor de goede verzorging en het gebruik van de fietsen. Voor ons een plek om zeker terug te komen. 
Hartelijke groeten, 
Erwin & Laura

19 september 2022
We sluiten ons helemaal aan bij al die lovende reacties, niets teveel gezegd. We hebben ons met warmte laten omhullen in dit liefdevolle verblijf, waar over elk detail is nagedacht. We voelden ons deze week op deze plek even verweven met de natuur, de geschiedenis en het erfgoed. We konden ons in het inpandige terras laven aan de zon, de mooie tuin en vogelgeluiden om ons heen. Even waanden we ons in een paradijs op aarde. Dankbaar om hier van te kunnen genieten in jullie gastvrije onderkomen. Alle lof!
Piet en Wendy

19 augustus 2022
Wij hebben wederom genoten van jullie fijne vakantieverblijf. En vooral ook het gastvrouw- / gastheerschap van Ineke en Erik is geweldig, niets is teveel. Het ontbijt voor de eerste dag was overvloedig daar genoten we zelfs een paar dagen van. En bij aankomst was er iets lekkers voor bij de koffie en thee. We hebben heerlijk liggen lezen op de ligstoelen onder de lindeboom. Kortom als iemand twijfelt of ze hier naartoe zullen gaan: zeker doen het is ook een ideaal wandel/fiets gebied en in de omgeving veel te bezichtigen. Hartelijk dank!
Rudi en Diny

19 juli 2022
Jullie gastenverblijf is uniek, zowel qua opzet, ligging als verzorging. Jullie "gastheer/vrouwschap" is voorbeeld waardig, compliment! Wij komen zeker terug.
John en Laura 

10 July 2022
Thank you for the most wonderful stay in your beautiful home. We have loved every minute; you made us feel so welcome and completely at home.
THANK YOU!
Lizzel & Eric Winter

3 juni 2022
Wat een prachtig gastenverblijf, mooi gebouwd, handig ingedeeld en van alle gemakken voorzien, werkelijk aan alles is gedacht! En dan de omgeving: prachtige tuin, erf en landerijen bij de boerderij, alles zo mooi groen. Maar ook de Huvelrug, erg mooi en heerlijk om te fietsen. En last but not least: jullie zelf. Wat een gastvrijheid en hartelijkheid! Kortom we hebben genoten, maar een midweek is veel te kort. Wij komen zeker terug.
Anne-Lous en Rob

6 mei 2022
Wat een onwaarschijnlijk fijne plek hebben jullie gemaakt. We zijn al in heel wat huisjes geweest maar dit komt met stip in onze top drie! En jullie gastvrijheid is helemaal hartverwarmend, we voelden ons zo welkom. Veel dank voor alles. We komen graag terug.
Emilieke en Jan 

29 april 2022
Wat een mooie, sfeervolle en rustige plek is Landgoedhoeve De Cruijvoort. Het verblijf in het gastenverblijf vonden we geweldig. Na het wandelen en fietsen konden we onze middagthee op het terras drinken, het buitengevoel vasthoudend, met trui en das! We hebben ons vermaakt met de lammetjes en hun moeders, met de haan en de kippen. Een bosuil gehoord en langs de bosrand reeën gespot. Veel vogels gehoord en gezien waaronder de Grote bonte specht. De Cruijvoort is een plaatje op zich, fijn dat we hier mochten zijn!
Terenia en Koos

Pasen 2022
Wat een heerlijke en prachtige plek! Het uitzicht, de rust, de poes, de haan en de kippen, je voorjaarsbloemen............en dan de mooie inrichting, van alle gemakken voorzien! De vriendelijke ontvangst met lekkere hapjes, en de keur aan wandelingen in de buurt. De Utrechtse Heuvelrug en De Cruijvoort: iets om naar terug te komen!
Hanneke & Sander

16 maart 2022
Heerlijke plek tot in de puntjes verzorgd. De schuur is prachtig verbouwd met mooie materialen met alles erop en eraan. Een heerlijk bad en bed, fijne gashaard en ruime keuken met alle benodigdheden. Voor de eerste ochtend zelfs al ontbijt aanwezig! Prachtige plek met volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Fietsen aanwezig en voldoende privacy. Kortom, een heerlijke en luxe plek om bij te komen!
Jordi & Diede 

28 februari 2022
We hebben genoten van een heerlijk lang weekend op De Cruijvoort! Erg prettige ontvangst en leuk om te ontdekken dat we dezelfde passie delen! Het is hier werkelijk prachtig, wat mooi om hier te wonen  en voor ons om hier een weekendje te verblijven. Al zoveel verschillende vogels op het erf: kool- en pimpelmees, merel, grote bonte specht, kwikstaart, boomklever, roodborst, vink, .......Het gastenverblijf is hartstikke mooi opgeknapt en van alle gemakken voorzien. 
Marleen & Lennart

30 januari 2022
Alles is in jullie prachtige gastenverblijf aanwezig om er een heerlijke tijd te hebben. Jullie hebben er een heel mooi en superconfortabel verblijf van gemaakt! Ruim én knus. Met aandacht voor detail, praktisch, sfeervol en smaakvol ingericht. We hebben op de fiets eindeloos genoten van de prachtige omgeving. En wat is het dan heerlijk om thuis te komen, de haard aan te doen en te relaxen. Hartelijke ontvangst met lekkernijen voor de eerste avond en ochtend. Volstrekte privacy op een schitterend landgoed. Echt een aanrader!
Paul & Marijke

17 januari 2022
Dank jullie wel voor de hartelijke gastvrijheid! Wij hebben enorm genoten van het verblijf in jullie prachtige, met smaak en oog voor detail opgekapte wagenschuur. Een zeer aangenaam, relaxed verblijf was het, we komen graag weer!.
Carlie & Robert

24 december 2021
Thank you so much for hospitality. We loved spending time ar your property while recovering from jetlag. he gust house is impeccable and the surrpunding very peaceful.
Greetings from Texas an Philippines, Philip, Mae Ann and Seneine

29 november 2021
We hebben een paar superfijne dagen gehad. Ondanks de kou en de regen hebben we het heel gezellig gehad. Jullie mooie gastenverblijf is warm, knus en van alle gemakken voorzien. Ook hebben we onwijs genoten van de rustige, natuurlijke omgeving. In de bossen ben je makkelijk dagen lang zoet. We voelden ons erg welkom en vinden het jammer om weer naar huis te moeten.
Ramses en Lisa

22 oktober 2021
Wat fijn dat we een weekje konden verblijven in jullie gastenverblijf en wat een hartelijk welkom. Een prachtige, huiselijke plek, van alle gemakken voorzien, waar we met volle teugen hebben genoten. We hebben meerdere, mooie "trage tochten" gemaakt uit het boekje Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug.. En een mooie fietstocht gemaakt over het Let de Stigter fietspad naar Rhenen en via een ommetje weer terug. We komen graag nog eens terug.
Ben en Margo

4 oktober 2021
Dit is toch wel het mooiste huisje waar we ooit in hebben verbleven! Aan elk detail is gedacht. De ligging is ook nog eens geweldig. Wat een prachtige omgeving en natuur.
Richard en Marieke

24 september 2021
We hebben alleen maar genoten de afgelopen dagen. Wat hebben jullie hard gewerkt om deze plek zo aangenaam en sfeervol te maken, en de natuur heeft de rest van de aankleding gedaan. Dank je wel dat jullie deze mooie plek met ons wilden delen. Bedankt voor al jullie vriendelijkheid en zorgen.
Bart en Loesje

3 september 2021
Wat hebben we ongelooflijk geboft dat wij deze week konden boeken! Via Erfgoedlogies hebben we jullie fantastische vakantiehuis gevonden. De beste keus die we ons konden wensen. Wat een prachtig landgoed, wat een fijn verblijf! Wat een allervriendelijkste ontvangst door een super gastvrouw en gastheer. We wensen jullie veel succes met deze nieuwe onderneming.
Nico en Ieteke

23 augustus 2021
Ik heb genoten van mijn week bij jullie. Het prachtige terrein, de gezellige buitenboel en een vakantiehuis dat werkelijk van alle gemakken en luxes voorzien is. Zo compleet vind je het zelden! Bedankt voor de hartelijke ontvangst. De goed gevulde koelkast was een leuke verrassing.
Hartelijke groet, Karen

9 augustus 2021
We hebben genoten van een fantastische week op jullie landgoedhoeve!
* het warme welkom
* het prachtige uitzicht
* de gezellige gesprekken
* het extra speelgoed voor onze dochter
* de traktaties uit eigen moestuin
* het comfortabele en sfeervolle gastenverblijf, van alle gemakken voorzien.
Kortom teveel om op te noemen.
Dankjewel, Boudewijn, Isolde en Amelie

2 juli 2021
We hebben genoten van deze mooie week in jullie prachtige vakantiehuis, dat van alle gemakken voorzien is en zo lekker ruim ook. Een hele mooie inrichting. Een warm welkom op de Utrechtse Heuvelrug waar we heerlijk gefietst, gewandeld en uitgerust hebben. We hopen hier nog wel een keertje terug te komen.
Jack en Ellen

25 juni 2021
De week is omgevlogen. Van de warme ontvangst tot de laatste tips hebben jullie je perfecte gastheer en gastvrouw getoond. Wij hebben genoten van de royale ruimte in dit vakantiehuis, waar sfeer en comfort hand in hand gaan. En fietsen in dit prachtige gebied blijft een groot genoegen.
Ferdinand en Paula

18 juni 2021
Dank dat we een paar dagen mochten genieten van jullie prachtige historische hoeve. Dertig graden in Nederland maar onder de lindeboom was 't heerlijk vertoeven. De Utrechtse Heuvelrug is voor ons een fijne ontdekking, zeker om vaker eens langs te komen. Al is 't op normale fietsen af en toe echte een heuvel!
Saskia en Edwin

14 juni 2021
Een zeer comfortabel verblijf met behoud van sfeer en authenticiteit. Dank voor jullie gastvrije onthaal en gezellige praatjes en tips bij de toevallige ontmoetingen. Wij voelden ons verwend en echt op vakantie; we komen graag nog eens terug!
Catharine en Ad

31 mei 2021
Heerlijk was het! Wat hebben we genoten van dit prachtige gastenverblijf, de fluitende vogels, het vele groen en de kipjes in de tuin. (we gaan ze missen) Dankjewel voor alle goede zorgen. Wij gaan weer helemaal opgeladen naar huis.
Harry & Margreet

20 mei 2021
We hebben een heerlijke week gehad in dit prachtige vakantiehuis. Het is nog mooier dan verwacht! Met liefde een aandacht opgebouwd. Super locatie met schitterende accommodatie. Heel luxe en comfortabel. Eigenaren zijn heel aardig en behulpzaam. Wij komen zeker nog wel een keer terug!
Koos en Ingrid

13  mei 2021
Wist u dat......
- kosten nog moeite zijn gespaard om dit gastenverblijf te realiseren.
- dit gastenverblijf als van grootste klasse wordt aangemerkt.
- wij met deze ervaring in september hopen terug te komen!
Judith en Niek

10 mei 2021
Wow!.....is het eerste woord wat bij ons opkomt. Wat een fantastische B&B! Even een opsomming: de ligging, de locatie, de inrichting, van alle gemakken voorzien, de omgeving. Jullie hebben hier heel veel energie en liefde ingestopt. Een prachtig op elkaar afgestemde inrichting. De gastvrijheid is in alles terug te zien, zowel binnen als buiten. We hebben enorm genoten. We komen graag terug.
Jac en Lia

7  mei 2021
Wij hadden het geluk om als eerste gasten te mogen verblijven in dit fantastische vakantiehuis. Het huis is prachtig verbouwd en tot in de puntjes afgewerkt. De eigenaren, Ineke en Erik zijn heel gastvrij en hebben overal aan gedacht. Er stond allerlei lekkers op tafel en in de koelkast, een bloemetje op tafel. We voelden ons erg welkom. het was heerlijk om na een paar uur wandelen bij de kachel te zitten met een kopje thee, we voelden ons helemaal thuis. De omgeving is prachtig, je loopt zo vanuit huis de natuur in, en dat op maar een uurtje rijden van Rotterdam!
Marie-Jozé en Erik