Recensies

Recensies

 

7  mei 2021
Wij hadden het geluk om als eerste gasten te mogen verblijven in dit fantastische vakantiehuis. Het huis is prachtig verbouwd en tot in de puntjes afgewerkt. De eigenaren, Ineke en Erik zijn heel gastvrij en hebben overal aan gedacht. Er stond allerlei lekkers op tafel en in de koelkast, een bloemetje op tafel. We voelden ons erg welkom. het was heerlijk om na een paar uur wandelen bij de kachel te zitten met een kopje thee, we voelden ons helemaal thuis. De omgeving is prachtig, je loopt zo vanuit huis de natuur in, en dat op maar een uurtje rijden van Rotterdam!
Marie-Jozé en Erik

10 mei 2021
Wow!.....is het eerste woord wat bij ons opkomt. Wat een fantastische B&B! Even een opsomming: de ligging, de locatie, de inrichting, van alle gemaken voorzien, de omgeving. Jullie hebben hier heel veel energie en liefde ingestopt. Een prachtig op elkaar afgestemde inrichting. De gastvrijheid is in alles terug te zien, zowel binnen als buiten. We hebben enorm genoten. We komen graag terug.
Jac en Lia

13  mei 2021
Wist u dat......
- kosten nog moeiten zijn gespaard om dit gastenverblijf te realiseren.
- dit gastenverblijf als van grootste klasse wordt aangemerkt.
- wij met deze ervaring in september hopen trug te komen!
Judith en Niek

20 mei 2021
We hebben een heerlijke week gehad in dit prachtige vakantiehuis. Het is nog mooier dan verwacht! Met liefde een aandacht opgebouwd. Super locatie met schitterende accommodatie. Heel luxe en comfortabel. Eigenaren zijn heel aardig en behulpzaam. Wij komen zeker nog wel een keer terug!
Koos en Ingrid

31 mei 2021
Heerlijk was het! Wat hebben we genoten van dit prachtige gastenverblijf, de fluitende vogens, het vele groen en de kipjes in de tuin. (we gaan ze missen) Dankjewel voor alle goede zorgen. Wij gaan weer helemaal opgeladen naar huis.
Harry & Margreet

14 juni 2021
Een zeer comfortabel verblijf met behoud van sfeer en authenticiteit. Dank voor jullie gastvrije onthaal en gezellige praatjes en tips bij de toevallige ontmoetingen. Wij voelden ons verwend en echt op vakantie; we komen graag nog eens terug!
Catharine en Ad 

18 juni 2021
Dank dat we een paar dagen mochten genieten van jullie prachtige historische hoeve. Dertig graden in Nederland maar onder de lindeboom was 't heerlijk vertoeven. De Utrechtse Heuvelrug is voor ons een fijne ontdekking, zeker om vaker eens langs te komen. Al is 't op normale fietsen af en toe echte een heuvel!
Sasikia en Edwin 

25 juni 2021
De week is omgevlogen. Van de warme ontvangst tot de laatste tips hebben jullie je perfecte gastheer en gastvrouw getoond. Wij hebben genoten van de royale ruimte in dit vakantiehuis, waar sfeer en comfort hand in hand gaan. En fietsen in dit prachtige gebied blijft een groot genoegen.
Ferdinand en Paula

2 juli 2021
We hebben genoten van deze mooie week in jullie prachtige vakantiehuis, dat van alle gemakken voorzien is en zo lekker ruim ook. Een hele mooie inrichting. Een warm welkom op de Utrechtse Heuvelrug waar we heerlijk gefietst, gewandeld en uitgerust hebben. We hopen hier nog wel een keertje terug te komen.
Jack en Ellen 

9 augustus 2021
We hebben genoten van een fantastische week op jullie landgoedhoeve!

* het warme welkom
* het prachtige uitzicht
* de gezellige gesprekken
* het extra speelgoed voor onze dochter
* de traktaties uit eigen moestuin
* het confortabele en sfeervollegastenverblijf, van alle gemakken voorzien

Kortom te veel om op te noemen. Dankjewel
Boudewijn, Isolde en Amelie 

23 augustus 2021

Ik heb genoten van mijn week bij jullie. Het prachtige terrein, de gezellige buitenboel en een vakantiehuis dat werkelijk van alle gemakken en luxes voorzien is. Zo compleet vind je het zelden! Bedankt voor de hartelijke ontvangst. De goed gevulde koelkast was een leuke verrassing.
Harelijke groet, Karen